Vícezdrojové financování projektů

Jedním z hlavních pilířů naší strategie je vícezdrojové financování projektů. Využijeme kohezní fondy a dotační programy jako Res nebo JTF, abychom zajistili stabilní a rozmanité zdroje financí pro naše projekty. Toto vícezdrojové financování nám umožní realizovat ambiciózní plány bez nadměrného zatížení krajského rozpočtu.

Sociálně odpovědné zadávání zakázek

Dalším krokem, který podnikneme, je připojení se k Evropské alianci pro sociální odpovědnost podniků. Tímto krokem zajistíme, že výběrová řízení na krajské zakázky budou mít pozitivní dopad na okolní prostředí a sociální sféru. Sociálně odpovědné zadávání zakázek znamená, že budeme preferovat firmy, které dbají na ekologii, sociální spravedlnost a udržitelnost. Tento přístup nejenže podpoří místní ekonomiku, ale také zlepší kvalitu života v našem kraji.

Efektivní využití krajského majetku

Pro maximální efektivitu našich investic vytvoříme podrobný seznam krajského majetku, který bude dostupný prostřednictvím majetkového portálu. Tento portál nám umožní plánovat a sledovat využití majetku a zajistit, že každý kousek krajského majetku bude sloužit nejlépe, jak může. Plán efektivního využití majetku nám umožní optimalizovat náklady a maximalizovat přínosy pro naše obyvatele.

Investujte s námi do kraje

Chceme dát našim občanům příležitost podílet se na rozvoji našeho kraje. Nabídneme možnost investovat do krajských projektů, což je skvělá alternativa k riskantním dluhopisům. Tento model investic umožní občanům nejen zhodnotit své prostředky, ale také přímo přispět k rozvoji regionu. Společně budujeme náš kraj a společně z něj budeme profitovat.

Společnými silami dokážeme proměnit Karlovarský kraj v místo, kde se dobře žije a pracuje. Naše investice do inovací, vzdělání a odpovědného hospodaření s majetkem nám pomohou dosáhnout těchto cílů. Připojte se k nám a buďte součástí této pozitivní změny.