Rozhovor s lídrem | Petr Antonín Kumstát

Petr Antonín Kumstát je letos jistě jedním z nejmladších letošních lídrů v komunálních volbách. Ve svých 18 letech vede kandidátku Pirátů Nové Role. Co ho vedlo k angažmá v politice v takto útlém věku a co znamená jejich heslo "S mladou vizí to zvládneme"? To a mnoho dalšího se dozvíte v prvním díle Rozhovorů s lídry.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7B02OjciZj4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Rozhovor s lídrem | Petr Antonín Kumstát

Nový systém přijímacího řízení na středních školách: Pohled do budoucnosti

V posledních letech se české školství stalo svědkem značných změn, zejména s přechodem na elektronické přijímací řízení na střední a odborné školy. Tento krok, iniciovaný ministrem školství Mikulášem Bekem, měl za cíl usnadnit a zefektivnit proces přihlašování pro žáky i školy. Jaké výsledky a výzvy tento přechod přinesl?

Návštěva KOTEC o.p.s. s Olgou Richterovou

V posledních dnech se u nás s návštěvami dveře netrhnou a to je dobrý signál, že jsme konečně slyšet. V pondělí nás navštívila Olga Richterová a v rámci plánování programu jsem ji chtěla seznámit se situací v kraji týkající se uprchlické krize.

Zuzka Klusová v Karlovarském kraji

Tento pátek navštívila náš kraj Zuzka Klusová, která k nám dorazila až z Moravskoslezského kraje, kde řeší problematiku vyloučených lokalit, sociální politiky a fond spravedlivé transformace - témata, která jsou podstatná i v našem kraji.