Lucie Trčková

manažerka v tiskárně, markeťačka, produkční, koordinátorka Pirátů Karlovarského kraje

Bez nadsázky nutno říci, že bez Lucie Trčkové by Piráti v Karlovarském kraji rozhodně tak dobře nefungovali.

Lucie totiž, mimo jiné, pracuje jako krajská koordinátorka Pirátů. Narodila se a žila v Sokolově, po střední škole studovala a pracovala v Praze a po deseti letech se vrátila opět do svého rodného města, kde žije i nadále. Politickou angažovanost pod značkou Pirátů prezentuje především pro její transparentnost, ochranu svobody, demokracii a věří, že Piráti mají šanci změnit budoucnost.

Lucie vystudovala víceleté gymnázium v Sokolově, které zakončila maturitní zkouškou. V průběhu dalšího studia se specializovala na marketing, reklamu, ekonomii a management.

Prošla několika firmami, kde se primárně zabývala reklamou, marketingem, eventy a produkcí. Po návratu z Prahy pracovala jako vedoucí produkce a marketingu v KV Areně a následně jako Event & Marketing manager v klinice estetické medicíny Asklepion, kde se starala se o pobočky v Karlových Varech a Mariánských Lázních. Nyní působí v lokální rodinné tiskárně jako obchodní manažer.

Angažuje se v aktivitách souvisejících s kulturou, osobně pořádá dva cestovatelské filmové festivaly v Sokolově a také produkčně organizuje koncerty a jiné velké kulturní akce. Mezi její hlavní zájmy patří kultura, sport, příroda a cestování. Mluví plynně německy a anglicky.

Piráti a Starostové

CHCI VĚDĚT VÍCE