Nikola Kassl

Regionální koordinátorka výzkumného projektu, ekologická zemědělkyně

Nikola Indrová. Tak ji tedy najdete napsanou na kandidátce, ale během prázdnin se stačila vdát za svého dlouholetého partnera a tak v občance již má uvedeno Nikola Kassl.

Nikola vystudovala obor sociální a kulturní antropologie na Západočeské univerzitě v Plzni. V průběhu studia se specializovala zejména na problematiku kolektivní identity v oblasti vzdělávání a venkova. Během studií byla členkou týmu, který prováděl terénní výzkum sociálního napětí v lokalitě Litvínov-Janov, a v roce 2012 pak byla zakládající členkou hnutí Za svobodné vysoké školy v Plzni.

Po absolvování univerzity pracovala ve valečské neziskové organizaci Tranquillite. Zároveň pracovala v projektu NPÚ - Památky nás baví, v rámci kterého byly tvořeny vzdělávací programy pro široké spektrum návštěvníků památkových objektů v ČR, a který v r.2017 získal ocenění Europa Nostra. Krátkodobě také pracovala jako dluhová poradkyně v Člověku v tísni.

V současnosti je podnikatelkou v zemědělství a regionální koordinátorkou výzkumného projektu. Se svým partnerem v ekologickém režimu chovají ovce a kozy, se zaměřením na péči o kulturní krajinu a produkci masa.

Zajímá se o problematiku vzdělávání, ekologie, lidských práv, spotřeby a osobního rozvoje. Má ráda filosofii, umění a hudbu, které se vymykají škatulkám. Hlavu si čistí čtením nebo prací na zahradě a se svým manželem společnou výchovou dvou synů.

Nikola_Indrova

Pirátská strana