Moje místo - Tuhnice

Velmi rád zajedu na mnoho atraktivních míst v naší republice a Karlovarský kraj je takovými přímo poset. Ale nejoblíbenější je to, kde mám svou rodinu, přátele a uklidňující perličky každodenního života.

Tím místem jsou pro mne posledních téměř 30 let Tuhnice, karlovarská čtvrť obytného charakteru, kde máte vše nadosah. Spoustu zeleně, les s houbami za domem, meandrující řeku s jezem nadohled, sportovní areály i dobré hospody.

Mám rád zvuk města prostoupeného zelení, kdy slyšíte pokřikování dětí, štěbetání ptactva, průjezd vlaku a pak zase jen šustění listí ve větru. Slyšíte, že svět kolem Vás žije a bude žít. A pokud najdete aktivní přátele a kamarády, třeba takové jako jsou u Pirátů, ve spolku O co jim jde?! či Žijeme Tuhnice, tak víte, že to jedno z nejlepších míst na světě máte.

{% asset 'https://a.pirati.cz/karlovarsky/img/posts/Josef_Janu_2020.jpg' magick:gravity='north' alt='Pepa'%}

“Disruptivní” nádech krajské konference  ReVize 1.0

“Disruptivní” nádech krajské konference ReVize 1.0

Všemožné reportáže z konference a pozitivní zpětná vazba na krajskou konferenci ReVize 1.0 zní celým regionem. Celou akcí se linula chuť změnit v několika oblastech současné směřování skokově, téměř revolučně, protože pozvolná změna nejspíš nestačí. V panelové diskusi, které jsem se zúčastnil, zazněl zajímavý dotaz: "Není v oblasti lázeňství na místě mluvit o takzvané 'Disruptivní inovaci', tedy o radikální změně technologie, nebo celého procesu?" Následně na konferenci zazněla slova o upadajícím odvětví, či o tom, že lázeňství je skoro mrtvé. To poslední je, prosím, nepochopení a díky tomu také nebezpečný nesmysl.

Vítězslav Adamec - hlas Karlovarského kraje v Evropském parlamentu

Milí přátelé, JDU DO TOHO! V letošních volbách do Evropského parlamentu se budu za Piráty ucházet z čestného 28. místa o mandát europoslance. Moc si vážím toho, že můžu být součástí komunity lidí, kteří se nebojí jít v ožehavých tématech proti proudu a řeší výzvy, které dnešní turbulentní doba přináší.