e-PIC

Krajské pirátské centrum e-PIC

Přijďte se na nás podívat

V Karlových Varech je Pirátské centrum e-PIC, které bylo otevřeno v dubnu roku 2018. Slouží jako kontaktní centrum pro veřejnost. Otevřeno je od úterý do čtvrtka vždy mezi 10 - 17 hodinou. Konají se zde různé veřejné akce (workshopy, přednášky, školení, projekce, kurzy) a schůze krajského a místního sdružení. Proto sledujte kalendář e-PICu, aby vám nic neuteklo.

Jelikož je transparentně financováno z veřejných peněz, nabízíme centrum ve volných chvílích bezplatně k uskutečnění Vašeho jedinečného nápadu. Pro Vaší akci nás kontaktujte, nebo vyplňte formulář). Kapacita centra je zhruba 50 osob při přednáškovém rozestavení, prostor je dostatečně variabilní pro různé typy akcí.

epic (1)
epic (2)
epic (3)
epic (4)